Bødkerhuset ligger i Lejre kommune, mellem Kirke Såby og Nørre Hvalsø, i et naturskønt fredet område,lige op af skoven.

Grunden er med sine 6 tønder land store grund velegnet til udfoldelse af børns fantasi. Der kan bygges huler, spilles bold og opføres lejrpladser.

Skoven hedder Torpeskov og tilhører Åstrup kloster. Skoven må gerne benyttes.

Selve hytten:

Bødkerhuset er beregnet til 36 personer, og består af et hovedhus med 5 soverum (køjer) med 6 sovepladser samt 1 værelse med plads til 4 personer. I værelsesfløjen er der 2 store baderum samt 6 toiletter, hvoraf det ene er et handicaptoilet.

Derudover en spisesal med siddeplads til 36 personer samt et større køkken. I køkkenet er der en industriopvaskemaskine, 2 varmluft ovne, 2 køleskabe hvor det ene er halv fryser halv køleskab samt ny kogesektion med 5 induktionskogeplader.

I det tilhørende anneks findes endnu et værelse med 2 sovepladser.

Der er også et aktivitets rum, som også fungerer som pejsestue. Hvis der undtagelsesvis skal overnatte flere, skal dette meddeles til udlejer.

Bødkerhuset bliver jævnligt moderniseret og fremstår som en moderne hytte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Our Address:

Skullerupvej 2 4330 Hvalsø Danmark