Vores Folkekøkken i Østermarie er registreret som socialøkonomisk virksomhed. Vi tilbyder fester med og uden overnatning i vores dejlige lyse lokaler, udsmykket med spændende kunst. Udstillingen skifter 4 gange om året.

Vores Folkekøkken har en smuk beliggenhed lige overfor Østermarie Kirke, og der er offentlig transport fra hele Bornholm, der standser 50 meter fra vores hoveddør.

Kort beskrevet består huset af:
• Festsal
• Overnatning til 50 personer
• 3 mødelokaler, det ene med sofaer og tv
• Undervisningskøkken med 4 stationer, så op til 20 personer kan lave mad i fællesskab
• Hyggelige have med borde/bænkesæt, bålsted og udekøkken
• Handicapegnet overnatning
• Tæt på daglige indkøb
• Tæt på naturen
• Mulighed for at tilkøbe ydelser

Festsalen har plads til 50 personer og udgang til terrassen med rampe. Der er alt nødvendigt service til 60 personer, også vinglas og serveringsfade, og ikke mindst en industriopvaskemaskine.
Overnatning: Værelserne er store og lyse med god handicaptilgængelighed og brandmelding i alle rum. F.eks. har næsten alle toiletter flytbare armlæn og god plads omkring. Af de 20 værelser er der bad og toilet på de 7. Til de øvrige værelser er der 2 bade og 3 toiletter på gangen. Der er mulighed for at op til 50 personer kan overnatte.

3 mødelokaler: De to mødelokaler er som mødelokaler er flest; borde og stole. Men hos os er der udsigt til 4H haven, hvor byens børn har haver og der er borde/bænkesæt. Det sidste lokale er hyggestuen hvor man kan slappe af i 3 gode sofaer.

Undervisningskøkken: Vores fokus er mad og madlavning, så husets hjerte er et undervisningskøkken med 4 stationer, så op til 20 personer i fællesskab kan fremtrylle lækre retter. Du kan vælge selv at stå for alle indkøb, men vi har mulighed for at tilbyde tilkøb af madkurser så du bare skal dukke op og vi sørger for opskrifter og indkøb. Der er også store suppegryder, hvis du skal lave mad til mange.

Haven: Vores hyggelige have er en blanding af duftende blomster og masser af bærbuske og frugttræer. Der er borde/bænkesæt og bålsted i handicapvenlig højde.

Indkøb: Vi ligger 200 meter fra en stor velassorteret Dagli´Brugs, så du er tæt på indkøb. Brugsen har åbent alle dage, året rundt, 8.00 til19.00. Der er 200 meter til Østermarie Hallen, hvor der 4 dage om ugen er åbent for salg af pizza, pommes frites osv.

Naturen og seværdigheder: Huset ligger i udkanten af Østermarie, så du er tæt på naturen. F.eks. er der 2 fugletårne med handicaptilgængelighed indenfor 3 km, de ligger i hhv. Bastemosen og Ølene. Men på Bornholm er du tæt på alt: 3 km til Almindingen og til verdens mindste travbane, 5 km til kysten, 20 km til Hammershus, Rønne og Dueodde.
Du kan leje Østermarie Hallen hvis du har brug for en indendørs hal til boldspil o.lign. Der er der også masser af fodboldbaner udenfor.

Tilkøb:
Sengetøj: Mulighed for at medbringe sengetøj eller tilkøbe det
Morgenmad: Mulighed for selv at stå for morgenmaden eller tilkøbe morgenmad
Øvrige måltider: Mulighed for at stå for alle måltider eller tilkøbe et madkursus, hvor vi sætter gang i madlavningen og sørger for opskrifter og indkøb
Transport: Mulighed for samarbejde med busselskab, så vi kan booke bustransport for jer, både til og fra færge eller fly når I ankommer, men også til ture rundt på Bornholm

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vores Folkekøkken, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Our Address: